Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (3.41 secunde)
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Responsabilitatea votului", pe care o puteti citi in continuare. ... Vointa majoritatii votantilor este cea care imprima traiectoria politica si mersul lucrurilor din toate punctele de vedere.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata: Alina Gorghiu versus politica romaneasca.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Un tehnocrat autentic intelege dar dispretuieste politica, stiind ca limitele acesteia sunt mai mici decat cunoasterea, dar cu toate acestea si-ar pune cunoasterea in slujba politicii, de dragul celor multi.
In anul 2015, Senatul a continuat sa sustina obiectivele si prioritatile de politica externa ale Romaniei, printr-o participare activa a membrilor sai la activitatile organizatiilor si forurilor interparlamentare cu caracter sub- regional, regional, european si international: ... situatia politica si de securitate din Ucraina;
Senatorul Petru-Alexandru Fratean a sustinut o declaratie politica, intitulata:
Senatorul Ioan Mang sustinut o declaratie politica intulata "Cine (mai) poate face autostrazi in Romania", pe care o puteti citi in continuare. Voi incepe declaratia mea politica de astazi cu un anunt:
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata: Recrutarea managerilor privati inseamna bani pentru clientela politica In acordul cu Fondul Monetar International, Guvernul si-a luat angajamentul sa aduca in fruntea companiilor de stat manageri fara culoare politica.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Clasa politica este mai grav bolnava decat am banuit sau am stiut, iar increderea cetatenilor in politicieni, la un minim istoric.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Va pot spune ca ma simt mai bine, mai in siguranta, stiind ca totul in politica romaneasca este atat de atent masurat, monitorizat si criticat.
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica intitulata: Pledoarie pentru o politica bazata pe valori, verticalitate, solidaritate si consecventa. ... Este adevarat, politica reprezinta o mare zona de risc: ... Demagogiei, organizatiile PSD ii vor opune politica sociala reala. ... Instinctului, ii vor opune actiunea politica gandita si planificata.
Senatorul Niculae BADALAU a sustinut o declaratie politica intitulata: Criza politica arunca Romania in degringolada. ... Saptamana trecuta, am asistat la o tentativa de schimbare a Guvernului, care a condus la o criza politica provocata de demersul DNA in stransa legatura cu motiunea de cenzura depusa de Partidul National Liberal.
Senatorul Ion Toma a sustinut o declaratie politica intitulata: Implicarea tinerilor in politica din Romania. ... La randul sau, Romania se confrunta cu un deficit in ceea ce priveste reprezentarea semnificativa a tinerilor in politica.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Justitia, ne place sa credem, nu este justitie politica iar forta se justifica doar in perioadele de conflict istoric sau social.
Lucian Negrea ) Binomul SRI-DNA este vedeta incontetabila a sistemului de justitie din Romania, iar ravagiile facute in lumea politica sunt de notorietate si in strainatate.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut o declaratie politica, intitulata: Ipocrizia politica nu va rezolva niciodata problema abuzurilor din sistemul judiciar. ... Acesta este inca un exemplu de ipocrizie politica, iar explicatia este simpla.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica avand tema:
Ceea ce se intampla nu arata decat cat de amator este acest presedinte american si cat suntem toti in pericol - noi, partenerii strategici ai acestei tari - cand politica externa ajunge pe mainile cuiva care la fiecare cateva saptamani isi da afara toti adviserii pe politica externa si de securitate.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica.
Senatorul PPRM Irina Loghin a tinut ieri la Senat o declaratie politica prin care a promovat folclorul romanesc ca parte esentiala a patrimoniului national.
Prezent la parafarea actelor, premierul Mihai Tudose a evitat orice declaratie politica, dar a subliniat cu substrat ca atat timp cat mai suntem in picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de infrastructura mari sa se desfasoare cu prioritate.
google-analytics.com